Οι καλύτεροι επαγγελματίες της αγοράς

Η ΕΤΑΙΡΙΑ “ΑΝΩΣΗ”  δραστηριοποιείται στο χώρο της πισίνας και των συναφών ειδών από το 1975. Καθημερινή μας προσπάθεια είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο πελάτη και η συνεχής ενημέρωση για βελτίωση τους.

Με την πάροδο του χρόνου έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα διοικητικού και τεχνικού προσωπικού με μεγάλη εξειδίκευση για την αντιμετώπιση και κατανόηση οποιασδήποτε ανάγκη σας.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνάρτηση με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας με σκοπό να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας που θα διατηρηθεί ανεξάντλητη στο χρόνο.

Για να δημιουργήσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα κοσμεί το χώρο σας χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικά που πληρούν τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς.
Παραμένουμε δίπλα σας και μετά την αποπεράτωση του έργου μας σε οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστείτε στηριζόμενοι στο άρτια εξειδικευμένο After Sales Service προσωπικό που είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα.